پلو پز

پلو پز

Version ۱.۰.۲
In-app Purchases
نصب +۱۰۰
Category آموزش
Size ۴ مگابایت
Last Update ۱ بهمن ۱۳۹۴
پلو پز

پلو پز

نگارین
Version ۱.۰.۲
In-app Purchases
نصب +۱۰۰
Category آموزش
Size ۴ مگابایت
Last Update ۱ بهمن ۱۳۹۴
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

طرز تهیه انواع پلو
پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی روش‌های طبخ نیز پس از طبخ کامل چلو آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می کنند. در تعریف پلو در دهخدا آمده است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.
انواع پلوهای ایرانی:
از انواع پلوهای ایرانی می‌توان به باقلاپلو، سبزی پلو، مرصع‌پلو، شیرین پلو، زرشک پلو، آلبالو پلو، ماش پلو، رشته پلو، استانبولی پلو، لوبیا پلو، نخودپلو، کلم‌پلو و عدس پلو اشاره کرد.

لطفا از دیگر محصولات ما دیدن فرمایید.

https://cafebazaar.ir/developer/negarin

User Reviews - ۱ Rates
5 from 5
5
4
3
2
1