نصب | +۱ هزار |
From ۵ Rates | 4.2 |
Category | آموزش |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ |
نصب | +۱ هزار |
From ۵ Rates | 4.2 |
Category | آموزش |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ |
بادمجان متعلق به خانواده سيب زميني است از زمانهاي بسيار قديم در هند كشت مي شده است و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است . چين از قرن نهم هجري شروع به كشت و زرع آن كرد . تجار انگليسي اين گياه را در قرن هفدهم ميلادي از گينه ودر انگلستان كردند و آنرا بنام كدوي گينه اي ميناميدند . بادمجان در تمام مدت سال وجود دارد و در آمريكا ، ايالات فلوريدا ، تگزاس ، لويزيانا و نيوجرسي بيشتر محصول بدمجان آمريكا را كشت مي كنند . از نظر طب قديم بادمجان گرم و خيلي خشك است . بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بي بو و خاصيت است داراي خواص زيادي است . مهمترين خاصيت آن كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه مي خواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد . دراین برنامه تلاش کردیم پخت انواع غذا با بادمجان را آموزش دهیم تا بیشتر از این ماده خوراکی با ارزش استفاده کنید.