نصب | +۱۰۰ |
از ۴ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۴ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ |
نصب | +۱۰۰ |
از ۴ رأی | ۴.۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۴ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ |
همهٔ آشپزها از موادغذایی یکسانی استفاده میکنند، اما دستپختها قابل مقایسه نیستند. برای بهتر کردن طعم و عطر و ظاهر غذایشان روشهای سادهای وجود دارد که با کمک آنها میتوانید به یکی از بهترین آشپزها در میان دوستان و اقوام تبدیل شوید.