نصب | +۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | پزشکی |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۹ مهر ۱۳۹۵ |
نصب | +۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | پزشکی |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۹ مهر ۱۳۹۵ |
غذای بیماران بواسیری
باید از خوردن سرخکردنی، کباب، گوشت های غلیظ، گوشت گوساله و گاو، شیر و آنچه وابسته به شیر است، سیر، ادویه جات، سوسیس و کالباس، انواع ساندویج ها، شیرینی جات قنادی نانی که با جوش شیرین پخته شده باشد، آب یخ، نوشابه و هر چیزی که باعث یبوست و سفتی مدفوع شود پرهیز کنند. غذاها باید ملین و نرم کننده باشند.
خوردن انجیر و آلوی بخارا خیس کرده که آلوی بخارا در تعداد 2 برابر انجیر باشد تا میزان 10 عدد انجیر و 20 عدد آلوی بخارا ناشتا بسیار خوب است. سوپ هایی که با سبزیهای گشنیز و اسفناج و برگ چغندر و تره و آلوی بخارا پخته شود در دستور کار قرار گیرد و گوشت فقط آب پز همراه با موارد فوق پخته شود، آنهم گوشت مرغ یا گوسفند باشد.