کَباب یکی از معروفترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، بهخصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کبابها از گوشت قرمز بره یا گوساله استفاده میشود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کبابها از پیاز و ادویهجات استفاده زیادی میشود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده میشود نیز در کشورهای غربی با نام شیشکباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لولهکباب شناخته میشود. کباب را به سیخ فلزی یا چوبی کشیده و در برابر آتش مستقیم قرار میدهند تا پخته شود. اندازه و قطر کباب بسته به نوع آن و سلیقه فردی که آن را تهیه میکند متفاوت میباشد. در این برنامه طرز تهیه ی انواع کباب و جوجه کباب های ایرانی و بین الملی خوشمزه که یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب است، برای شما عزیزان گردآوری شده و به صورت رایگان در اختیار شما گذاشته ایم .
کباب ژاپنی
کباب گوشت شتر مرغ
ماهی کباب بندری
کباب لبنانی
جوجه کباب لاری
کباب ران مرغ
كباب ماهي شير
کباب کوبیده سیخی
دنر کباب
کباب گوشت و کنجد
کباب قفقازي
پاری کباب (غذای هندی)
كباب ترخون
كباب كوبيده در فر
جوجه کباب تابه ای
گشنیز کباب
آدانا کباب
کباب مرغ یونانی
کباب شیر ماهی
جوجه کباب
فیله ماهی کبابی
کباب چوبی مدیترانه ای
فیله ماهی کبابی
کباب کوبیده قالبی
کباب ترکی مرغ
جوجه کباب با برشهاي کدو
کباب حسینی- هندی
دنده کباب
كباب بره (فرانسوی)