نکات حرفه ای آشپزی

نکات حرفه ای آشپزی

نسخهٔ ۰۰.۰۵.۱۲
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی آموزش
حجم ۱۶ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۵ مرداد ۱۴۰۰
نکات حرفه ای آشپزی

نکات حرفه ای آشپزی

کبری رست
نسخهٔ ۰۰.۰۵.۱۲
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی آموزش
حجم ۱۶ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۵ مرداد ۱۴۰۰
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

نکات برتر دنیا در بحث آشپزی جمع آوری شده که برای هر آشپز و سرآشپزی این نکات حائز اهمیت می باشد.


دنیای آشپزی و پخت و پز بسیار بزرگ تر از آن چیزی است که ما تصور می کنیم، متاسفانه برنامه هفتگی غذایی ما بسیار محدود و تکراری است و اکثر افراد در یادگیری و پخت غذاهای جدید و خوشمزه تنبلی می کنند. شاید در گذشته مطالعه کتاب های آموزش آشپزی تا حدی مانع این کار می شد. با این حال امروزه با ارائه اپلیکیشن های متنوع آشپزی، این مشکل تا حدی حل شده است. یکی از برنامه های محبوب در کافه بازار به شمار می رود...



اگر به آشپزی علاقه مند هستید پیشنهاد می کنیم که این برنامه را از دست ندهید .


فنون مهم در پخت برنج


میخوای نکات آشپزی و فوت و فن های یه آشپز ماهر رو یاد بگیری و دسپختت مثل یه کدبانوی نمونه بشه؟

این اپلیکیشن یه راهنمای کامل و جامع با انواع مطلب مفید و کاربردیه که کمک می کنه غذاهاتون معرکه بشن.

همین الان برنامه رو دانلود کنید، امیدواریم خوشتون بیاد و با ستاره هاتون از برنامه های ما حمایت کنید.


سرخ کردن غذا با کمترین روغن

روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی

راز خوش طعم شدن مافین های حاضری

نکاتی در تهیه کباب کوبیده

نکاتی برای پختن و کباب کردن سبزیجات

نکاتی هنگام پخت کیک

نکات مهم برای پخت سوپ

نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت

آشنایی با سه نوع پنیر و موارد مصرف آنها در غذا

سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات

4 روش برش با چاقو که هر آشپزی باید بلد باشد

این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟

نکاتی برای آشپزخانه

آموزش تصویری جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ

3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم

کشک سنتی بخوریم یا صنعتی؟

فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده

نکته های آشپزی برای نو عروسان

بهترین وقت برای افزودن ماست به آش و غذا

نکاتی برای خوشمزه شدن غذاهای گوشتی

چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟

روش عالی سرخ کردن غذا برای جلوگیری از چاقی

سیرترشی صنعتی یا خانگی، کدام بهتر است؟

گوجه فرنگي را کباب نکنيد!

سالمترین و مضرترین روش های پخت ماهی

بهترین شیوه پخت گوشت چیست؟

دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا

فوت و فن های مربای خوش طعم و خوش رنگ

رازهای درست کردن سس خوش طعم

رازهای پخت میگو کبابی

غذای مان را در چه قابلمه ای بپزیم بهتر است؟

نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی

11 روش صحیح پخت غذاها

توصیه هایی برای تهیه سالاد

توصیه هایی برای آشپزی با باربکیو

برای شام شب عید ماهی چی بخریم و بخوریم؟

نکات مهم درباره یک شیرینی نوروزی

چگونگی پخت غذاهای گیاهی

جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ

15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم

نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش

نکات مهم پخت و پز

رایج ترین اشتباهات در آشپزی(نکات مهم آشپزی

آشنایی بهتر با ابزارهای آشپزی

نحوه بیرون آوردن هسته چند میوه

آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟

نکاتی برای استفاده‌ بهتر از سیر

راهنمای کباب کردن گوشت و سبزیجات

نکاتی مهم درباره ی گوشت

نكاتی برای پخت کباب کوبیده

دانستنی هایی در مورد آش

نکات ریز آشپزی

آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید

12 رازی که فست فودها به شما نمی گویند

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟

بهترین روش پخت بوقلمون

نکاتی برای طبخ ماهی

و  .....



نظرات کاربران - ۲ رأی
۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
علیرضا ایکسوان
علیرضا ایکسوان
۱۴۰۰/۰۶/۰۱
شیک
Sadegh Hekmatpoor
Sadegh Hekmatpoor
۱۴۰۱/۰۱/۲۸
عالی